Wat je moet weten voor een soepele reis via Schiphol
  Schiphol
Zomervakantie op Schiphol
Ga jij lekker op vakantie?
Reis je deze zomer ook via Schiphol? Dan zal je merken dat veel Nederlanders datzelfde doen. Samen met onze partners zetten we alle zeilen bij om je vakantiestart zo aangenaam mogelijk te maken. En je kunt zelf ook bijdragen aan een soepele reis.
Bekijk jouw reisdag

Bekijk jouw reisdag

In deze kalender vind je per dag de verwachte drukte op Schiphol.

Ruik, proef en voel de zomer

Ruik, proef en voel de zomer

De laatste zomer-items inslaan doen je op Schiphol. Het is een unieke en magische plek met exclusieve producten en aanbiedingen. Dus neem lekker de tijd. Het is vakantie en je mag jezelf best een beetje verwennen.

Tips voor een soepele reis

Tips voor een soepele reis

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met deze tips vlieg jij deze zomer zorgeloos vanaf Schiphol.

Reismakers

Reismakers

Volg onze ‘Reismakers’ via Schiphol Facebook en Instagram. Zij laten graag zien wat er achter de schermen op Schiphol gebeurt. Van grondstewardess tot platformmedewerker.

Ben je van plan om deze zomer op reis te gaan?

Ben je van plan om deze zomer op reis te gaan?

Dan is dit het moment om een parkeerplek op de luchthaven vast te leggen. Reserveer nu een veilige en betrouwbare plek van Schiphol Parking. Dan parkeer je straks zorgeloos óp de luchthaven. Wil je soepeler reizen tijdens de vakantieperiode? Als je met TUI of Transavia vliegt en op P3 parkeert, kun je je koffers en jezelf al gratis inchecken op het parkeerterrein. Dat is nog eens een fijne start van je vakantie.

Weet jij wat je mee terug mag nemen naar Nederland?

Weet jij wat je mee terug mag nemen naar Nederland?

De Douane controleert op Schiphol welke goederen je Nederland mag invoeren vanuit je reisbestemming. Of het nu gaat om alcohol en tabak, namaakartikelen, souvenirs of etenswaren. Download de Douane reizen app of ga naar de site.

Binnenkort op reis?

Blog top 3

Stewardess vs. grondstewardess: de verschillen!
Drie tips om slim vanaf Schiphol te vliegen deze zomer
Hello Goodbye: "Schiphol arena van mooie verhalen"

Welke maatregelen neemt Schiphol?

Welke maatregelen neemt Schiphol?

Samen met onze partners nemen we deze zomer extra maatregelen om je reis vanaf Schiphol goed te laten verlopen. Zo zetten we bijvoorbeeld extra medewerkers in om je verder op weg te helpen. Lees hier meer over alle maatregelen.

Meer informatie?

Meer informatie?

De speciale zomerpagina staat deze zomer in het teken van wat ‘hot’ is op Schiphol, de meest gestelde vragen van reizigers en reistips.

Schiphol Nederland - Privacy Waarborg