Chris vertelt over de toekomst van Schiphol, Drive-Inchecken, Blog top 3, Foodcourt in Lounge 1, Nederland verbonden met de wereld
  Schiphol
Schiphol stoomt zich klaar voor de toekomst.
De vakantie komt in zicht. Steeds meer mensen pakken het vliegtuig naar verre bestemmingen. Daarom stoomt Schiphol zich klaar voor de toekomst. We ontwikkelen een nieuwe pier en terminal, werken aan de infrastructuur rond de luchthaven en we richten de parkeerfaciliteiten opnieuw in. Dit doen we om de groei van het aantal passagiers en vliegtuigbewegingen op te kunnen vangen. Chris vertelt je er alles over!

De zomer komt eraan

Verwen jezelf achter de paspoortcontrole en geniet van de zomer. Dompel jezelf onder in de meest zomerse geuren en kleuren en let goed op de nieuwe Special Offers van See Buy Fly.

Kom jij Drive-Inchecken tijdens de zomervakantie?

Kom jij Drive-Inchecken tijdens de zomervakantie?

Vlieg je tijdens de zomer met Transavia of TUI en parkeer je op Schiphol Lang Parkeren P3? Dan kun je jezelf én je bagage al inchecken op het parkeerterrein. Dankzij Drive-Inchecken kun je met je handen vrij en helemaal relaxed in de snelbus richting de Vertrekhal en meteen door naar security. Zo heb je extra lang de tijd om te genieten van de wereld achter de paspoortcontrole. Enjoy!

Binnenkort op reis?

Blog top 3

De nachtvlinders van Schiphol
Vliegtuigen krijgen de wind van voren
Waar is de A-pier?

Wees er snel bij! Reserveer nú en parkeer in de zomervakantie

Wees er snel bij! Reserveer nú en parkeer in de zomervakantie

Vlieg je deze zomer vanaf onze luchthaven en wil je zeker zijn van een plek die past bij je parkeerwensen? Dan raden we je aan om nu alvast te boeken.

Schiphol Parking biedt veilige en betrouwbare parkeerplekken óp de luchthaven. Nu reserveren betekent straks zorgeloos parkeren. Dat is een fijne start van je vakantie.

Bijkomend voordeel: hoe eerder je reserveert, hoe voordeliger je parkeert!

Eindelijk: de foodcourt in Lounge 1 is weer open

Eindelijk: de foodcourt in Lounge 1 is weer open

Na een grondige verbouwing is de foodcourt in Lounge 1 compleet veranderd. Je vindt er vanaf nu vijf concepten met smaken van over de hele wereld, waar je snel een smaakvolle snack of maaltijd kunt halen. Nieuwsgierig welke wereldkeukens je hier tegenkomt?

Nederland door Schiphol wereldwijd zeer goed verbonden

Nederland door Schiphol wereldwijd zeer goed verbonden

Een mooie mijlpaal! Met maar liefst 4861 directe vluchten per week biedt Schiphol het grootste netwerk van alle Europese luchthavens, zo blijkt uit het Connectivity Report 2017. Zo houden we Nederland verbonden met de wereld.


Schiphol Nederland - Privacy Waarborg